Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Με οδηγό τον περσινό θρίαμβο

Να επαναλάβει την εμφάνιση του περσινού αγώνα στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς διανύουν μία εξαιρετική πορεία στον φετινό μαραθώνιο της Superleague και έχουν καταφέρει να αναρριχηθούν στη 2η θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Έτσι, ο "δικέφαλος" θα κυνηγήσει το τρίποντο στην έδρα του Παναθηναϊκού την προσεχή αγωνιστική για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".

Σε φόρμα η Λιλ

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λιλ η οποία στην έδρα της Λοριάν θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στη Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, ωστόσο απέχουν μόλις ένα τρίποντο από την κορυφή και αν κερδίσουν απόψε θα βρεθούν έστω και προσωρινά πρώτοι.

Την προηγούμενη αγωνιστική ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπρεστ την οποία κέρδισαν στην έδρα τους με 1-0, αυξάνοντας το ποσοστό των under τους στο 66,7%.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κρίνεται η κορυφή του 2ου ομίλου

Σάλκε και Άρσεναλ κοντράρονται στη Γερμανία με φόντο την κορυφή του 2ου ομίλου του Champions League.


Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία νίκη μέσα στο Λονδίνο κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο με 2-0 η οποία ήταν η δεύτερη έως τώρα στη φάση των ομίλων.

Στην Bundesliga ηττήθηκαν στην έδρα της Χοφενχάιμ με 3-2, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Premier League: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Preview Premier League: Χωρίς νίκη ακόμα ΚΠΡ και ΡέντινγκΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αγωνίστηκε στο Γκούντισον Παρκ στο μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ. Μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με δύο γκολ στο 20’, με το αυτογκόλ του Μπέινς και το σουτ του Σουάρεζ, αλλά τα «ζαχαρωτά» απάντησαν πολύ γρήγορα. Μειώνοντας στο 22’ και ισοφαρίζοντας στο 35’. Η συνέχεια μοιρασμένη, με τη Λίβερπουλ να διαμαρτύρεται για λάθος ακυρωθέν γκολ του Σουάρεζ λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Στο Λιγκ Καπ την Τετάρτη υποδέχτηκε τη Σουόνσι με αρκετές αλλαγές. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και ο Ρότζερς έβαλε Σουάρεζ, Τζέραρντ αλλά και πάλι δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα δεχόμενη άλλα δύο γκολ (72’, 91’), με τον Σουάρεζ να μειώνει στο 76’ προσωρινά σε 1-2. Μόλις μία νίκη στα 5 φετινά εντός στο πρωτάθλημα για τους κόκκινους (3 σε 9 εντός φέτος), που δε δείχνουν σταθερότητα. Παραμένει πάντως αήττητη στα 4 τελευταία στην Πρέμιερ (8 από τους 10 συνολικά βαθμούς) και βελτίωσε ελαφρώς τη θέση της, ανεβαίνοντας στη 12η θέση. Μετράει 15 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες στις τελευταίες 17 φορές που φιλοξένησε τη Νιούκαστλ. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Ανζί στο Γιουρόπα. Εκτός οι αμυντικοί Τζόνσον (8 συμμ.), Κέλι (4 συμμ.), μέσος Λούκας και ο επιθετικός Μπορίνι (5 συμμ.).

Preview Premier League:ΚΠΡ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

ΚΠΡ: Απειλήθηκε αρκετές φορές από την Άρσεναλ, η οποία στο 10’ είχε και δοκάρι, αλλά η ΚΠΡ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Ζούλιο Σέζαρ που κράτησε το μηδέν μέχρι το 84’, όταν και οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Επηρεάστηκε βέβαια και από την αποβολή του Μ’Μπιά στο 79’, που κλώτσησε αναίτια τον Αρτέτα. Παρέμεινε πάντως χωρίς νίκη για 9η αγωνιστική, πιάνοντας πλέον πάτο για τα καλά, ως μόνη τελευταία, με τρεις βαθμούς. Αν δεν κάνει σεφτέ ούτε σήμερα, δύσκολα να συνεχίσει ο Μαρκ Χιούζ στον πάγκο της ομάδας. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Παρκ Γι-Σουνγκ (8 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Φάμπιο (4 συμμ.), ο μέσος Κίερον Ντάιερ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Άντριου Τζόνσον (3 συμμ.).

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αρσέν Βενγκέρ:Ελπίζω να σεβαστούν οι οπαδοί μας τον Φαν Πέρσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ το προσεχές Σάββατο, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να είναι το κεντρικό πρόσωπο.


Μακρόχρονο ήταν το σίριαλ της μεταγραφής του Ρόμπιν Φαν Πέρσι το περασμένο καλοκαίρι, καθώς πολλές ήταν οι ομάδες που "έριζαν" για να τον κάνουν δικό τους.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκαν φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Γιουβέντους, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την τελευταία να κάνει τελικά το "μπαμ" και να τον αποκτά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.