Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στοίχημα Serie A: ΠΕΣΚΑΡΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Προϊστορία (από 1997): 1-1-6
Α’ Γύρος: ΚΑΛΙΑΡΙ-ΠΕΣΚΑΡΑ 4-2

ΠΕΣΚΑΡΑ: Χωρίς να κάνει ιδιαίτερα καλό παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο Παλέρμο με τον καλύτερο φετινό της παίχτη, Μπιάρνασον στο 73’. Η Παλέρμο αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 80’. Δίκαιο το αποτέλεσμα, που διέκοψε το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και διατήρησε τα «δελφίνια» οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης, ένα βαθμό πίσω από την Τζένοα. Έχει τη χειρότερη άμυνα (49) και τη χειρότερη επίθεση στη Σέριε Α (20). Εκτός οι μέσοι Κιντέρο (14 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Τόνι και οι επιθετικοί Σφορτσίνι (1 συμμ.), Κιαρέτι. Αμφίβολοι ο αμυντικός Κόσιτς (10 συμμ.) και ο επιθετικός Τσελίκ (13 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 4-1-7
Γκολ: 12-22
Τελευταία 5: 0-1-4

ΚΑΛΙΑΡΙ: Στο παιχνίδι με τη Μίλαν επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση, παίρνοντας δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1. Δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στους ροσονέρι και κατάφερε να προηγηθεί στο 45’ με τον Ιμπάρμπο. Στην επανάληψη έδωσε περισσότερους χώρους στη Μίλαν και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο 82’ με πέναλτι, με τον αμυντικό Αστόρι να αποβάλλεται στην ίδια φάση. Παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική και διατήρησε τη διαφορά της από τη τελευταία τριάδα στους 4. Πολλά θα κριθούν από την πεντάδα αγώνων που ακολουθεί, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδες που κινδυνεύουν (Μπολόνια, Σαμπντόρια, Σιένα, Τορίνο). Γκολ-γκολ τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Αστόρι (20 συμμ.) και οι μέσοι Κόντι (19 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Ντεσένα (20 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 3-3-6
Γκολ: 14-24
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση: Εξάποντο για τις δύο ομάδες. Σε πολύ καλή κατάσταση η Κάλιαρι, δείχνει ικανή να αποφύγει την ήττα, αλλά προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι με αυτά που έχει δείξει το προηγούμενο διάστημα, ενώ και η Πεσκάρα είναι σε δύσκολη θέση και καίγεται για βαθμούς. Ασφαλέστερο το γκολ-γκολ στο 1.75 στις εταιριες στοιχηματων, με τις δύο ομάδες να δέχονται πολύ εύκολα τέρματα.