Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Προγνωστικά Σέριε Α: ΠΕΣΚΑΡΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

ΠΕΣΚΑΡΑ: Έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τη χαμηλή της δυναμική, χάνοντας και από την Κατάνια εκτός έδρας με 0-1. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα, χωρίς νίκη εδώ και 18 αγωνιστικές (0-2-16). Αν χάσει και σήμερα θα σπάσει το ρεκόρ με τις περισσότερες ήττες στη Σέριε Α. Έχει τη χειρότερη επίθεση (26) και άμυνα στην κατηγορία (79). Και τα τρία κόντρα στη Φιορεντίνα ήταν under. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπαλσάνο (26 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Πελιτσόλι (11 συμμ.), οι μέσοι Μοντεστό (19 συμμ.), Ντ’Αγκοστίνο (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Βάις (22 συμμ./4 γκ./4 ασίστ) και οι επιθετικοί Καπράρι (24 συμμ./2 γκ.), Κιαρέτι. Αμφίβολοι ο αμυντικοί Κρόλντρουπ (5 συμμ.), Μπιάνκι Άρτσε (10 συμμ.) και οι μέσοι Σκούλι (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Κιντέρο (17 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Βούκουσιτς (19 συμμ./1 γκ.), Καράλιο (4 συμμ.).


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ήταν η δήμιος της Παλέρμο, αφού την υποχρέωσε σε ήττα και την έριξε στη Σέριε Β. Δίκαιο το αποτέλεσμα, σκόρερ ο Λούκα Τόνι στο 14’. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με 1-0, που τις επέτρεψε να διατηρεί ελπίδες για την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που χρειάζεται πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί μπορεί να κερδίσει τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά την ίδια στιγμή θα περιμένει να γκελάρει η Μίλαν κόντρα στην υποβιβασμένη Σιένα. Υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά ακόμα και έτσι θα πρέπει να της χαμογελάσει… πάρα πολύ η τύχη! No goal τα 4 από τα 6 τελευταία, στα 4 από αυτά έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Δεν έχει κερδίσει την Πεσκάρα (0-2-1). Εκτός ο αμυντικός Καμπορέζε. Αμφίβολοι ο αμυντικός Τόμοβιτς (25 συμμ.), οι μέσοι Ακουιλάνι (25 συμμ./7 γκ./6 ασίστ), Σισοκό (5 συμμ.) και οι επιθετικοί Λαρόντο (7 συμμ./2 γκ.), Ρόσι.


Προγνωστικά : Η Φιορεντίνα θα σπάσει την κακή παράδοση κόντρα στην Πεσκάρα, περιμένοντας το θαύμα από τη Σιένα. Μοναδικός τρόπος για να αυξήσει τις ελπίδες της είναι να το κάνει από το ημίχρονο, μεταφέροντας το άγχος στη Μίλαν. Διπλό από ημίχρονο σε πολύ καλή απόδοση στις πειρσσότερες εταιριες στοιχηματος.