Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Πάμε στοίχημα Torneo Final: ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ


INTEΠENTIENTE: Έμεινε εκτός από την συνέχεια του Κυπέλλου, αφού γνώρισε την ήττα στο τελευταίο της ματς με την Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας με 1-0 και αποχαιρέτησε το θεσμό. Σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία και πήγε το ματς σε αργό τέμπο όπως επιθυμούσε. Έμεινε με δέκα όμως στο 82' και δέχθηκε μεγάλη πίεση στην συνέχεια, για να υποκύψει ύστερα στο 89' της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ρίβερ Πλέϊτ και συμπλήρωσε συνολικά τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ζητήθηκε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους το πρωτάθλημα ,αρχής γενομένης από το δύσκολο ματς με την Σαν Λορέντζο. Εντός έδρας η ομάδα είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη και στα έξι τελευταία της παιχνίδια παραμένει αήττητη με τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ο Γκαϊ και ο Μανκουέγιο.


ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ: Μετά το ισόπαλο 0-0 με την Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας, η Σαν Λορέντζο απέτυχε να επικρατήσει εντός έδρας της ουραγού Αρχεντίνος Τζούνιορς, χάνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Νιούελς. Σε ακόμα ένα ματς η Σαν Λορέντζο έδειξε εγκλωβισμένη και δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη και σκληρή άμυνα της αντιπάλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου, αλλά όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε στην συνέχεια να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και απέχει μόλις ένα από την 3η Λανούς και τρεις από την δεύτερη Ρίβερ Πλέϊτ. Μπορεί η ομάδα να παρέμεινε αήττητη για ένατο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ουσιαστικά έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Νιούελς στην κορυφή. Μακριά από την έδρα της είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη ,με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, αφού της ταιριάζει καλύτερα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.


ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Εξαιρετική μακριά από το γήπεδό της η Σαν Λορέντζο, αλλά σήμερα παίζει απέναντι στην Εστουδιάντες που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δύσκολοκατάβλητη. Πιθανή η ισοπαλία.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πάμε στοίχημα Σεγούντα Ντιβιζιόν: ΟΥΕΛΒΑ – ΟΥΕΣΚΑ

Προγνωστικά Σεγούντα Ντιβιζιόν:Στο Ελ Μαδριγάλ κρίνεται η απευθείας άνοδος
Προϊστορία (από 2009): 3-2-2
Α’ Γύρος: ΟΥΕΣΚΑ-ΟΥΕΛΒΑ 3-1

ΟΥΕΛΒΑ: Έχοντας σωθεί βαθμολογικά στις τελευταίες αγωνιστικές, πήγε στο Χιχόν για να βγάλει την υποχρέωση, παίρνοντας σχετικά εύκολα τη λευκή ισοπαλία. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0) και εκεί που περίμενε να υποδεχτεί μια αδιάφορη ομάδα για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις μπροστά στο κοινό της, η μεσοβδόμαδη απόφαση για τη Γουαδαλαχάρα, σίγουρα της αλλάζει τα πλάνα, αφού η Ουέσκα μόνο αδιάφορη δεν είναι. Under τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Ουέσκα. Under τα 6 από τα 7 τελευταία, no goal 5 από αυτά. Χωρίς απουσίες.


ΟΥΕΣΚΑ: Έκανε το χρέος της κόντρα στην υποβιβασμένη Χερέθ, κερδίζοντας εύκολα εντός έδρας με 3-1. Το 1-0 με αυτογκόλ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35’, αλλά 2 λεπτά αργότερα πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Ντιόγο και στην επανάληψη σφράγισε τη νίκη με τον Ντάνι Πατσέκο. Την ίδια ώρα όμως η Μιραντές κέρδιζε και η ίδια αποχαιρετούσε την κατηγορία. Αυτά με τα δεδομένα που ίσχυαν, γιατί από την Τετάρτη της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, με την απόφαση του υποβιβασμού της Γουαδαλαχάρα (αν τελεσιδικήσει η απόφαση μετά την έφεση) και το μόνο που χρειάζεται απόψε είναι η νίκη που θα της δώσει την παραμονή. Υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Μούρθια, όχι όμως και με τη Σανταντέρ, που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της. Οι τελευταίες εμφανίσεις της και το αήττητο των 4 αγωνιστικών (2-2-0) δείχνουν ότι μπορεί. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία, 4 από αυτά over. Τραυματίας ο αριστερός μπακ Πάραγκα (7 συμμ.).


Πάμε στοίχημα: Η Ουέλβα έδειξε μέσα στη χρονιά ότι δεν πρόκειται για κάτι το «τρομερό». Η Ουέσκα έχει τεράστια ευκαιρία να αποφύγει τον υποβιβασμό και θέλει μόνο νίκη. Διπλό στο 1.65, που δε το βρίσκουμε στον ΟΠΑΠ, ούτε στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων στο internet.