Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» για την Ελλάδα.

H Eλλάδα έχει καταφέρει να μείνει στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου, ωστόσο παρότι έχει μόλις δύο βαθμούς ως τώρα, έχει ελπίδες για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.
Η έλευση του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο, έχει αλλάξει κάπως την κατάσταση, ωστόσο η Ελλάδα έχει φανερώσει από την αρχή, ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, με το ενδεχόμενο να μη σκοράρει ούτε σε αυτό το παιχνίδι στα Νησιά Φερόες να προσφέρεται σε απόδοση 4.50 στις προβλέψεις στοίχημα.
Στην αποστολή που ταξίδεψε δε βρίσκεται ο Φορτούνης λόγω ενός τραυματισμού, ενώ ο Μαρκαριάν δε φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.
Η Ελλάδα ψάχνει ένα γκολ που θα την απελευθερώσει και η πιθανότητα να κερδίζει στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.10.
Μετά από πέντε παιχνίδια στον όμιλο, είναι ότι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα και η νίκη της σήμερα, βρίσκεται σε απόδοση 1.53.
Όσον αφορά στα Νησιά Φερόες, πέτυχαν τη νίκη της… ιστορίας τους στην Αθήνα, επί της σημερινής τους αντιπάλου και θέλουν να πάρουν και σήμερα, ό,τι περισσότερο μπορούν, την ώρα που το ενδεχόμενο να βρουν πρώτα δίχτυα απόψε προσφέρεται στο 4.00.
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι και το ταξίδι της Ελλάδας, που ήταν κουραστικό, καθώς λόγω ομίχλης, το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε αρχικά στα Φερόες, αλλά στην Κοπεγχάγη και έφυγε μετά για τον προορισμό της ομάδας.
Κούραση υπάρχει έτσι και αλλιώς, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και το ενδεχόμενο να σκοράρουν τελευταίοι οι γηπεδούχοι απόψε προσφέρεται στο 4.00.
Under 2.5 και τα πέντε παιχνίδια της Ελλάδας στον όμιλο και αν συνεχιστεί το σερί και σήμερα η συγκεκριμένη επίδοση προσφέρεται σε απόδοση 1.57.
Ο Κώστας Μήτρογλου έχει μείνει πολύ καιρό χωρίς γκολ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και το ενδεχόμενο να σκοράρει σήμερα πληρώνει 2.75.