Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σε καλό ρυθμό η Σάλκε.


Η Στουτγάρδη φιλοξενεί τη Σάλκε για την 5η αγωνιστική της Bundesliga και πρέπει να πάρει κάτι καλό για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.
Η Στουτγάρδη έχει να επιδείξει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς και είναι φανερό πως, για ακόμη μία χρονιά, κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Τελευταία ομάδα που την κέρδισε η Χέρτα, με το 2-1 που εμφανίστηκε στην έδρα εκείνης την προηγούμενη αγωνιστική να προσφέρεται τώρα στο 9.50 για να κάνει την εμφάνισή του στον σημερινό αγώνα υπέρ της Στουτγάρδης.
Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν πως το έργο τους δε θα είναι εύκολο, ωστόσο είναι διατεθειμένοι, τούτη τη φορά, να πάρουν κάτι καλό, με την ισοπαλία να προσφέρεται γι' αυτούς στο 3.50 στα προγνωστικα over 2.5, την ώρα που η νίκη τους προσφέρεται στο .
Η Σάλκε, στην αντίπερα όχθη, έχει ξεκινήσει σαφώς καλύτερα, με επτά πόντους σε τέσσερα ματς και με το ενδεχόμενο να τους κάνει τώρα δέκα να προσφέρεται στο 2.80.
Οι «βασιλικοί μπλε» κέρδισαν τη Μάιντζ με 2-1 την προηγούμενη Κυριακή, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να σκοράρουν ξανά σε αγώνα τους τόσο οι ίδιοι όσο και οι αντίπαλοί τους προσφέρεται στο 1.50.
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη και για το Europa League, με 3-0 στην Κύπρο επί του ΑΠΟΕΛ, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσουν και σήμερα με τρία γκολ διαφορά προσφέρεται στο 21.00.
Η προϊστορία είναι ελαφρώς υπέρ της Σάλκε, με 19 επιτυχίες, έναντι 17 της Στουτγάρδης και εννέα ισοπαλιών, με το ενδεχόμενο μίας δέκατης ενώ στο ημίχρονο θα προηγούνται οι οικοδεσπότες να προσφέρεται στο 13.00.