Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Πάμε στοίχημα: Για το πρώτο διπλό ο Παναθηναϊκός


Καλημέρα σε όλους σας, άλλο ένα τριήμερο με πολλά και ενδιαφέροντα ματς για την Ελληνική Σούπερ Λιγκ, έχουμε μπροστά μας, με πολλά μέτωπα ανοικτά. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει τρία ματς για όλα τα γούστα, σε Ξάνθη, Ριζούπολη και Λεβαδειά, όπου πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για το πρώτο διπλό στην Λίγκα. Πάμε κατευθείαν, να τα δούμε αναλυτικά τα παμε στοιχημα προγνωστικα, στην Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ΄τοι και αν επιλέξετε.

Κερδίζει μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός
Στην Λιβαδειά ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που θέλει να αφήσει πίσω τα προβλήματα του και να κάνει επιτέλους το πρώτο διπλό στην Σούπερ Λιγκ.
Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, έχοντας απόσταση ασφαλείας επτά βαθμών, από τις επικίνδυνες θέσεις υποβιβασμού. Ο απολογισμός του είναι τέσσερις νίκες και από έξι ισοπαλίες και ήττες, έχοντας πετύχει δέκα γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Στην έδρα του έχει μόνο μία ήττα, τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με γκολ 7-6. Δεν σκοράρει αλλά δεν δέχεται εύκολα γκολ, για αυτό το λόγο έχει 12 στα 16 under 2,5 και έξι στα οχτώ εντός έδρας. Δεν είναι καλά τελευταία, στα έξι τελευταία έχει πέντε ήττες και μία νίκη. Η νίκη επί του Πανιώνιου δεν είχε συνέχεια, αφού την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε στην Τούμπα με 5-0, πραγματοποιώντας μία κάκιστη εμφάνιση.
Έκτος αποστολής έμεινε μόνο ο νεοαποκτηθείς Σουλεϊμάνε Σαβαντογκό.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γάλλος προπονητής, Ζοσέ Ανιγκό, για την σημερινή αναμέτρηση είναι: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φαβάρο Αμαράλ, Ομπιόρα, Νιασέ, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι, Καθάριος.
Ο Παναθηναϊκός είναι στην ένατη θέση με 19 βαθμούς (-2 από τιμωρία), έχοντας μοιρασμένο ρεκόρ, με μία παραπάνω ισοπαλία και γκολ 13 υπέρ και 15 κατά. Ακόμα μακριά από την Λεωφόρο, δεν έχει νίκη, αλλά τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές και δεχτεί 12 τέρματα. Όσος καλό είναι αμυντικά, τόσο κακός είναι στην επίθεση, αφού σκοράρει με τι σταγονόμετρο, για αυτό μετράει 14 στα 16 under 2,5 και μόνο ένα over 2,5 εκτός έδρας σε οχτώ ματς. Μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου, από την Λαμία, πληρώνοντας το 4-1 του πρώτου ματς. μετά από έξι ματς, έκανε μία καλή εμφάνιση, κερδίζοντας τον ουραγό Πλατανιά, την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0, σκοράροντας με δύο πέναλτι. Αναμένονται ακόμα, αλλαγές στο ρόστερ του.
Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμειναν οι τραυματίες Αυλωνίτης, Μολίνς, Κότσαρης, Λουτσιάνο, οι Ρέις, Μολέντο και Ευαγγέλου.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας”
Παμε στοιχημα προγνωστικα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, που θέλουν μία καλή εμφάνιση και νίκη, ώστε να αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό και βαθμούς. Ο Λεβαδειακός είναι αγωνιστική κάθοδο, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι σε άνοδο στα πρόσφατα ματς, νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και θα ρισκάρω με το διπλό που μας δίνεται σε απόδοση 2,30 στον Stoiximan.gr, μία απόδοση με μεγάλη αξία. Τύχη επίσης έχει ο συνδυασμός του διπλού με το under 2,5 σε απόδοση 3,75, όπως και το τελικό σκορ 0-1 σε απόδοση 6,00 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει ματς με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός @@ 2 σε απόδοση 2,30
Τον πρώτο λόγο η Ξάνθη
Νωρίς το μεσημέρι στην Θράκη η Ξάνθη υποδέχεται τον Πλατανιά, που πλέον κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.
Η Ξάνθη βρίσκεται στην έβδομη θέση με 21 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πέμπτη θέση και απολογισμό πέντε νίκες, πέντε ήττες και έξι ισοπαλίες, έχοντας βρει και δεχτεί ίδιο αριθμό τερμάτων, 14. Στο γήπεδο του, έχει μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ πέντε υπέρ και οχτώ κατά. Μέχρι τώρα, μόνο δύο παιχνίδια της έληξαν με πάνω από τρία γκολ, ένα εντός και ένα εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, μετά από καιρό, όπου επιβλήθηκε με 0-1 στην έδρα της Λαμία. Μεσοβδόμαδα, παρότι κέρδισε την Λάρισα, αποκλείστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου, δίνοντας ανάσες σε κάποιους βασικούς παίκτες.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπρίτο, ενώ ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα για το κύπελλο, θα εκτίσει την ποινή της στο σημερινό παιχνίδι.
Αναλυτικά η 18άδα της Ξάνθης αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μεχία, Μελιόπουλος, Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Γέντρισεκ και Κάστρο.
Ο Πλατανιάς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς, έχοντας μόνο μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και 13 ήττες, έχοντας πετύχει μόλις επτά γκολ και δεχτεί 32 τέρματα. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Προέρχεται από 12 συνεχείς ήττες, κάνοντας κάκιστες εμφανίσεις, αν δεν βελτιωθεί αισθητά, δεν έχει καμία τύχη να παραμείνει στην κατηγορία. Την Τετάρτη, αποκλείστηκε από το κύπελλο, χάνοντας πάλι με 2-0 από τον Ολυμπιακό με 2-0.
Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Εβγκέν Μπούντνικ θα παραταχθεί σήμερα ο Πλατανιάς, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Παμε στοιχημα προγνωστικα Ξάνθη – Πλατανιάς: Η Ξάνθη διαθέτει μία σταθερή ομάδα και μέσα στην έδρα της είναι πάντα υπολογίσιμη, ο Πλατανιάς έχει πολλές αδυναμίες και δε βλέπω να μένει στην κατηγορία και να παίρνει κάτι θετικό σήμερα, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματων
Ξάνθη – Πλατανιάς @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Σκοράρουν στην Ριζούπολη Απόλλων και Πανιώνιος
Στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς η κάθε μία για τους δικούς στόχους.
Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 12 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την προτελευταία Κέρκυρα. Συνολικά έχει απολογισμό δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και οχτώ ήττες, έχοντας 12 γκολ υπέρ και 22 κατά. Στην Ριζούπολη μετράει δύο νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες με γκολ 8-11. Έχει επτά γκολ γκολ σε 16 ματς. Προέρχεται από έξι ματς χωρίς νίκη, κάνοντας μέτριες εώς κακές εμφανίσεις. Στο προηγούμενο ματς έχασε εύκολα με 0-3 από τον Ατρόμητο, ήδη από την αρχή του ματς έχανε με 0-2, κάνοντας παιδικά λάθη στην άμυνα.
Δεν είναι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου, ο τιμωρημένος αμυντικός Γιάννης Κοντοές.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ελ Μπαζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Κούρο και Αλίβοντιτς.
Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα 25 βαθμούς, δίνοντας μάχη να μείνει εκεί. Μέχρι τώρα έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχει πετύχει 22 γκολ και δεχτεί 17 τέρματα. Μακριά από την Νέα Σμύρνη, έχει τρεις νίκες, τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες με γκολ 5-6. Τα μισά του παιχνίδια ήταν με γκολ γκολ. Πέρασε εύκολα στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, αποκλείοντας τον ΟΦΗ με δύο νίκες. Στα τέσσερα τελευταία, έχει τρεις νίκες, άφησε πίσω του την ήττα από τον Λεβαδειακό, κερδίζοντας την Κέρκυρα με 3-1, την προηγούμενη αγωνιστική. Μόνο σε πέντε ματς δεν δέχτηκε κάποιο γκολ.
Οι Ματς Κότνικ και Σαμέντ Γεσίλ, επιστρέφουν στην αποστολή και τίθονται στην διάθεση του κόουτς Γρηγορίου.  Ο τεχνικός Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα έχοντας τους περισσότερους παίκτες στην διάθεση του. Ο Έλληνας προπονητής άφησε εκτός τον Ταποκό αλλά και τον Τασουλή που αποκτήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας.
Η αποστολή είναι η εξής: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Πινιώτης, Οικονομίδης, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, Γλυνός”
Παμε στοιχημα προγνωστικα Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος: Ο γηπεδούχος Απόλλων Σμύρνης, έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και πρέπει να τα δώσει όλα για την νίκη, ο Πανιώνιος διακρίνεται από σταθερότητα τα τελευταία χρόνια, σήμερα περιμένω να γίνει ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,10 στις εταιριες στοιχηματων
Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,12
Παμε στοιχημα προγνωστικα Σούπερ Λιγκ
Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός @@ 2 σε απόδοση 2,30
Ξάνθη – Πλατανιάς @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,120
Καλημέρα σας, πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε αυτό το διήμερο, αφού επανέρχονται Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1 στην Γαλλία, έτσι οι επιλογές είναι περισσότερες. Θα ασχοληθώ με τρία παιχνίδια όπου οι άμυνες μπορούν να μας δώσουν επιτυχημένα προγνωστικα στοιχηματος, τα γκολ αρκετές φορές, μας έχουν ξελασπώσουν. Τα δύο ματς θα είναι από την Λα Λιγκα και ένα πονηρό από την Λιγκ 1, ας τα δούμε πιο αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Με τύχη στο Εϊμπαρ η Ατλέτικο Μαδρίτης
Για την 19η και τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Είμπαρ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, που είναι ψηλά στην βαθμολογία της Ισπανίας.
Η Εϊμπαρ βρίσκεται στην έβδομη θέση με 27 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας απολογισμό οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας πετύχει 24 γκολ και δεχτεί 30 τέρματα. Η άμυνα της είναι μία από τις χειρότερες στην κατηγορία, μόνο σε πέντε παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στην έδρα της έχει πέντε νίκες σε εννιά ματς με γκολ 17-10. Προέρχεται από ένα σερί επτά αγώνων χωρίς ήττες, με έξι νίκες και μία ισοπαλία. Συνολικά έχει 13 στα 18 over 2,5 και έξι στα εννιά στο γήπεδο της.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι στην δεύτερη θέση με 39 βαθμούς, μακριά από την Μπαρτσελόνα και δύο πάνω από την Βαλένθια, μέχρι τώρα μετράει 11 νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας 27 γκολ υπέρ και μόνο οχτώ κατά. Μετά την Μπαρτσελόνα, διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή. Δεν έχει δεχτεί γκολ σε 11 από τα 18 ματς. Επέστρεψε από τις διακοπές, με νίκη επί της Χετάφε με 2-0. Αντίθετα αυτή έχει 13 στα 18 under 2,5, λόγω της άμυνα της.
Προγνωστικα στοιχηματος Εϊμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, ειδικά η γηπεδούχος που δεν χάνει στα πιο πρόσφατα, παρόλα αυτά, θα πάω κόντρα στην φόρμα της, διότι η άμυνα της είναι προβληματική και η Ατλέτικο είναι έμπειρη και μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να περάσει από μία δύσκολη έδρα, το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 2,02 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Εϊμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 σε απόδοση 2,02
Αναγκασμένη να ανοιχτεί η Λας Πάλμας
Νωρίτερα, στην ίδια κατηγορία η Χιρόνα υποδέχεται την ουραγό Λας Πάλμας που χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Η Χιρόνα βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, με 23 βαθμούς, οχτώ βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ 22 υπέρ και 28 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ήττες, αλλά αυτές εκτός έδρας από Εϊμπαρ και Βαλένθια. Συνολικά έχει 11 στα 17 γκολ γκολ και ένα παραπάνω εντός έδρας. Μόνο σε τέσσερα ματς κράτησε ανέπαφη της εστία της.
Από την άλλη η Λας Πάλμας είναι στον πάτο της βαθμολογίας με μόνο 11 βαθμούς, έχοντας 13 νίκες σε 18 ματς μέχρι τώρα, έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί 40 τέρματα. Η άμυνα της είναι η χειρότερη στην κατηγορία. Μακριά από το νησί, μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και επτά ήττες με γκολ 5-19. Δεν δέχτηκε γκολ μόνο σε δύο παιχνίδια. Προέρχεται από δύο ήττες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Με τον νέο κόουτς, θα παραταχθεί με επιθετικούς προσανατολισμούς, αφού μάλιστα χρειάζεται βαθμούς.
Προγνωστικα στοιχηματος Χιρόνα – Λας Πάλμας: Η γηπεδούχος είναι πιο άνετη βαθμολογικά, ενώ η Λας Πάλμας χρειάζεται βαθμούς, η Χιρόνα σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, ενώ η Λας Πάλμας θα παραταχθεί επιθετικά, έτσι περιμένω να γίνει ανοικτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματων
Χιρόνα – Λας Πάλμας @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Ανοικτό παιχνίδι στο Μονπελιέ
Στην Γαλλική Λιγκ 1 ξεκινά ο δεύτερος γύρος με την αναμέτρηση Μονπελιέ – Μονακό, μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, με αρχές και τέλος.
Η Μονπελιέ είναι στην έβδομη θέση με 26 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ έξι νίκες, οχτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 17 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. Εντός έδρας, έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 10-8. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει μόλις μία ήττα, δύο νίκες και έξι ισοπαλίες. Κάνει πολύ μικρά σκορ, για αυτό το λόγο έχει 16 στα 19 under 2,5, έχοντας οχτώ εντός και εκτός έδρας.
Από την η Μονακό, ισοβαθμεί με την Λυών στην δεύτερη θέση με 41 βαθμούς, μακριά όμως από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν εννιά βαθμούς. Συνολικά έχει απολογισμό 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας 46 γκολ υπέρ και 19 κατά. Μακριά από το Πριγκιπάτο μετράει πέντε νίκες και τρεις ήττες σε 9 εννιά παιχνίδια, με γκολ 18-10. Συνολικά έχει 12 στα 19 over 2,5 και έξι στα εννιά εκτός έδρας. πριν την διακοπή, είχε βρει ρυθμό, με τέσσερις συνεχείς νίκες, με καλέ εμφανίσεις.
Προγνωστικα στοιχηματος Μονπελιέ – Μονακό: Αρκετά ενδιαφέρουσα και δυνατή αναμέτρηση, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, θα ακολουθήσω το ανοικτό παιχνίδι της Μονακό και θα ποντάρω στα πολλά γκολ, αν και η Μονπελιέ, παίζει πολύ κλειστά, το over 2,5 είναι σε απόδοση 2,10 στις εταιριες στοιχηματων, μία απόδοση με ρίσκο, αλλά με τεράστια αξία.
Μονπελιέ – Μονακό @@ over 2,5 σε απόδοση 2,10
Προγνωστικα στοιχηματος Σαββάτου
Εϊμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 σε απόδοση 2,02
Χιρόνα – Λας Πάλμας @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65

Μονπελιέ – Μονακό @@ over 2,5 σε απόδοση 2,10