Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Καυτά παιχνίδια για την παραμονή σε Ιταλία και Ισπανία

 

Οι ομάδες της ουράς παλεύουν για το δικαίωμα στην ελπίδα
in

Πολλές είναι οι επιλογές για το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στην αρχή μιας ακόμη ευρωπαϊκής εβδομάδας. Πληθώρα αγώνων από πολλά πρωταθλήματα, στα οποία απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Καλό θα είναι να ψάξουμε επιλογές στις ομάδες που τα δίνουν όλα για τη σωτηρία τους. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και το κίνητρο είναι αυτό που θα μας καθοδηγεί.

389 Γρανάδα – Λεβάντε

Απρόβλεπτη ομάδα η Λεβάντε ιδίως εκτός έδρας, καθώς έχει κάνει πολλές ζημιές μέχρι τώρα. Πάντως η Γρανάδα προέρχεται από καλές εμφανίσεις εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν μόλις ένα βαθμό. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, αλλά η απόδοση είναι μικρή για να μπει με θέρμη στο παιχνίδι μας ο άσος στις εταιρίες στοιχημάτων.

390 Ουνιόν Βερ. – Κότμπους

Η Ουνιόν φαίνεται πως ούτε αυτή τη φορά θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση, αφού έμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η Κότμπους παραπαίει στην τελευταία θέση και η μόνη της ελπίδα είναι φτάσει στη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Πάντως το παιχνίδι είναι παραδοσιακό ντέρμπι. Βάσει αποδόσεων θα μπορούσε κανείς να επιλέξει ως ζητούμενο το διπλό.

391 Λανς – Κλερμόν

Ξεκάθαρο φαβορί η Λανς, καθώς με νίκη αυξάνει τη διαφορά της από τους διώκτες της για τη δεύτερη θέση στους οκτώ βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και δεν κυνηγάνε κάτι ιδιαίτερο. Για ένα ακόμη παιχνίδι θα βασιστούν στη σφιχτή τους άμυνα, όπως και στα 24 από τα 32 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος. Λογικός ο άσος σε ένα κλειστό σε γκολ παιχνίδι. Για έκπληξη η ισοπαλία, ενώ και το no goal μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή στις εταιρίες στοιχημάτων.

392 Σάντερλαντ – Γουέστ Χαμ

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικά ενδιαφέρον, καθώς η Σάντερλαντ βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Βρίσκεται στο -4 από τη Γουέστ Μπρομ, αλλά με δύο αγώνες λιγότερους, ενώ σε περίπτωση νίκης απόψε θα προσπεράσει την Κάρντιφ έχοντας μάλιστα δύο ματς λιγότερα. Η Γουέστ Χαμ είναι στη μέση της βαθμολογίας και εκτός έδρας δεν είναι για σπουδαία πράγματα. Το κίνητρο είναι σαφώς με τους γηπεδούχους και η λογική οδηγεί προς τον άσο αλλά με το ανάλογο ρίσκο.

 

393 Λιβόρνο – Ίντερ

Και οι δύο ομάδες που αναμετρώνται στην αυλαία της αγωνιστικής στο Καμπιονάτο καίγονται για βαθμούς για διαφορετικούς όμως λόγους. Από τη μία η Λιβόρνο θέλει το τρίποντο για να προσπεράσει την Μπολόνια στη μάχη της ουράς, από την άλλη η Ίντερ για να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την Πάρμα που την καταδιώκει στη μάχη της Ευρώπης. Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορούν εύκολα να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο. Μια λύση θα είναι και τα γκολ, που προσφέρονται σε καλές αποδόσεις στις εταιρίες στοιχημάτων.

394 Μπέτις – Μάλαγα

Ματς επιβίωσης είναι το συγκεκριμένο για την Μπέτις. Όντας ήδη στο -8 από την κόκκινη γραμμή και στην τελευταία θέση του πίνακα δεν έχει το παραμικρό περιθώριο. Απομένουν επτά αγωνιστικές και έχει απόλυτη ανάγκη βαθμών για να ελπίζει, αν και ούτως ή άλλως θα παραμένει το μεγαλύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Μάλαγα δεν μπορεί να νοιώθει και μεγάλη ασφάλεια, καθώς μπορεί να έχει τρεις ομάδες να τη χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά η διαφορά της είναι μόλις δύο βαθμοί. Καλές ήταν οι τελευταίες της εμφανίσεις και μπορεί να συνεχίσει. Παιχνίδι που όλα είναι ανοιχτά. Μάλιστα αν και λογικά θα είναι κλειστό ματς, ένα γκολ νωρίς μπορεί να αλλάξει άρδην όλα τα δεδομένα.