Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Χαβιέρ Ζανέτι: Το παιχνίδι με την Τότεναμ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ιδιαίτερη προσοχή στον Γκάρεθ Μπέιλ πρέπει να δώσει η Ίντερ σύμφωνα με τον Χαβιέρ Ζανέτι.
Την Τότεναμ θα αντιμετωπίσει η Ίντερ στη φάση των "16" του Champions League, με τον πρώτο αγώνα να λαμβάνει χώρα την Πέμπτη στο Λονδίνο.
Η ιταλική ομάδα προέρχεται από μία επική ανατροπή επί της Κατάνια στην τελευταία αγωνιστική της Serie A, αποτέλεσμα που έχει ανεβάσει αισθητά την ψυχολογία της.
Οι Μιλανέζοι γνωρίζουν πως με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία θα κάνουν το μεγάλο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά ενόψει του επαναληπτικού στο "Μεάτσα".

Για να το πετύχουν, όμως, αυτό θα πρέπει να περιορίσουν τους αστέρες της Τότεναμ και ιδιαίτερα τον Μπέιλ.

"Ο Μπέιλ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Πολύ δυνατός, ταχύτατος, καλός τεχνίτης, αλλά και ικανός σκόρερ, όπως έχει δείξει τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως γνωρίζει καλά και η ομάδα μου.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούμε πίσω. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ένα εκτός έδρας γκολ.
Για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και προσεκτικοί. Το παιχνίδι με την Τότεναμ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο", ανέφερε ο Ζανέτι.
Ο αρχηγός της Ίντερ είδε την ομάδα του να αποκλείει άνετα στον προηγούμενο γύρο την Κλουζ με δύο νίκες, σε Ιταλία (2-0) και Ρουμανία (3-0), εμφανίσεις που θα προσπαθήσει να επαναλάβει και κόντρα στους "πετεινούς".