Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Στοίχημα Premier League: ΦΟΥΛΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Αν χάσει… χάνεται η ΚΠΡ!
ΦΟΥΛΑΜ: Η εξασφάλιση της παραμονής έχει επηρεάσει τη Φούλαμ στα τελευταία παιχνίδια της και έτσι έχασε εύκολα από την Τσέλσι εντός έδρας με 0-3 την Τετάρτη. Το Σάββατο είχε πάρει το βαθμό εκτός έδρας από την Άστον Βίλλα. Πολύ πιθανό να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στα προσεχή της παιχνίδια, ειδικά τη στιγμή που παίζει κόντρα σε αντιπάλους που έχουν κίνητρο (Άρσεναλ, Έβερτον, Ρέντινγκ). Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ (1-3-0). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Ντεγιάγκα (21 συμμ./1 ασίστ), Ντιαρά (8 συμμ.) και ο εξτρέμ Νταφ (27 συμμ./3 γκ./7 ασίστ). Σε αυτού προστέθηκε και ο Φριμπόνγκ (4 συμμ.).


Εντός: 7-3-6
Γκολ: 25-22
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μοιράστηκε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με την Έβερτον (0-0) την Τρίτη και έτσι δεν κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την τετράδα από Τόττεναμ και Έβερτον (-2 και -4 αντίστοιχα, η Τόττεναμ με παιχνίδι λιγότερο). Είναι πάντως σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας χάσει μόνο από την Τόττεναμ στα 11 τελευταία (8-2-1). Το προηγούμενο Σάββατο είχε πετύχει την ανατροπή στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Νόριτς στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Φούλαμ, όπως και τα 5 από τα 7 τελευταία πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Μαζί με την Τσέλσι, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (64). Εκτός ο μέσος Ντιαμπί (11 συμμ.) και ο κίπερ Φαμπιάνσκι (4 συμμ.), τον οποίο εμπιστευόταν στα τελευταία παιχνίδια ο Βενγκέρ. Αμφίβολος ο μέσος Ροτσίσκι (5 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 7-5-4
Γκολ: 22-14
Τελευταία 5: 4-1-0

Στοίχημα: Δεν είναι ευκαιρία το 1.71 στο διπλό, αλλά μόνο από αυτοχειρία δε θα τα καταφέρει, ειδικά με τους γηπεδούχους να είναι -και να το δείχνουν- αδιάφοροι. Με τις δύο ομάδες να έχουν τα προβλήματά τους ανασταλτικά, καλή επιλογή είναι και το γκολ-γκολ.