Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Πάμε στοίχημα Torneo Final: ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ


INTEΠENTIENTE: Έμεινε εκτός από την συνέχεια του Κυπέλλου, αφού γνώρισε την ήττα στο τελευταίο της ματς με την Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας με 1-0 και αποχαιρέτησε το θεσμό. Σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία και πήγε το ματς σε αργό τέμπο όπως επιθυμούσε. Έμεινε με δέκα όμως στο 82' και δέχθηκε μεγάλη πίεση στην συνέχεια, για να υποκύψει ύστερα στο 89' της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ρίβερ Πλέϊτ και συμπλήρωσε συνολικά τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ζητήθηκε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους το πρωτάθλημα ,αρχής γενομένης από το δύσκολο ματς με την Σαν Λορέντζο. Εντός έδρας η ομάδα είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη και στα έξι τελευταία της παιχνίδια παραμένει αήττητη με τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ο Γκαϊ και ο Μανκουέγιο.


ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ: Μετά το ισόπαλο 0-0 με την Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας, η Σαν Λορέντζο απέτυχε να επικρατήσει εντός έδρας της ουραγού Αρχεντίνος Τζούνιορς, χάνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Νιούελς. Σε ακόμα ένα ματς η Σαν Λορέντζο έδειξε εγκλωβισμένη και δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη και σκληρή άμυνα της αντιπάλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου, αλλά όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε στην συνέχεια να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και απέχει μόλις ένα από την 3η Λανούς και τρεις από την δεύτερη Ρίβερ Πλέϊτ. Μπορεί η ομάδα να παρέμεινε αήττητη για ένατο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ουσιαστικά έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Νιούελς στην κορυφή. Μακριά από την έδρα της είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη ,με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, αφού της ταιριάζει καλύτερα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.


ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Εξαιρετική μακριά από το γήπεδό της η Σαν Λορέντζο, αλλά σήμερα παίζει απέναντι στην Εστουδιάντες που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δύσκολοκατάβλητη. Πιθανή η ισοπαλία.