Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πάμε Στοίχημα Premier League:ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

19:00 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 7-3-9


ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Από ήττα σε ήττα πηγαίνουν οι νεοφώτιστοι. Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Τόττεναμ (0-1), έχασε και από τη Στόουκ εκτός έδρας με 1-2, έχοντας πάρει το προβάδισμα με τον νεοαποκτηθέντα Σαμάκ στο 31’. Στην επανάληψη… άργησε να μπει και οι γηπεδούχοι γύρισαν δίκαια το παιχνίδι μέχρι το 62’, οι οποίοι είχαν και από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο, ενώ ήταν συνολικά καλύτεροι. Το κακό τρίτωσε την Τρίτη όπου έχασε δίκαια με 1-2 από τη Μπρίστολ (League One), με τον Χόλογουεϊ να χρησιμοποιεί πλήρως εναλλακτική ενδεκάδα, δείγμα ότι δεν τον ενδιέφερε ο θεσμός. Στο 59’ και 71’ τα δύο γκολ, απλά μείωσε στο 94’ με τον Γκάρβαν. Αμφίβολος ο μέσος Ζερόμ Τόμας. Εκτός ο τερματοφύλακας Πράις, οι αμυντικοί ΜακΚάρθι, Παρ, ο μέσος Μπολασί και ο επιθετικός Μάρεϊ.


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Κατάφερε να δεχτεί πολύ εύκολα δύο γκολ από την ΜΚ Ντονς (6’, 54’), αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση, σκοράροντας 4 γκολ από το 78’ ως το τέλος (Άλτιντορ, 2 Γουίκαμ, Τζόνσον). Ο Ντι Κάνιο χρησιμοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μαυρίας πήρε το βάπτισμα του πυρός μπαίνοντας στο 65’. Στο πρωτάθλημα παρέμεινε και στη δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη, παίρνοντας το βαθμό από τη Σαουθάμπτον με 1-1. Προηγήθηκε μόλις στο 3’ με κεφαλιά του Τζιακερίνι, οι γηπεδούχοι όμως ήταν πολύ καλύτεροι και ισοφάρισαν στο 88’. Εκτός οι αμυντικοί Μπράουν, Μπάρντσλεϊ και ο μέσος Κάτερμολ.

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ο Ντι Κάνιο έχει να διαχειριστεί ένα καλό σύνολο και με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο με την ΜΚ Ντονς, αφήνει καλές εντυπώσεις, ακόμα και στην ήττα από τη Φούλαμ. Η Κρίσταλ Πάλας μετράει τρεις σερί ήττες και δεν έχει αφήσει ανάλογες εντυπώσεις. Οι μαυρόγατες, που δίνονται και ως αουτσάιντερ, μπορούν να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα. Χ2 στο 1.55