Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Αργύρης Πεδουλάκης: Αλλάζουν ώστε να 'παίξουν' με το μυαλό του εκάστοτε αντιπάλου

Όσα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στην 5η αγωνιστική της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέλυσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.


Η εικόνα των "πρασίνων" τη φετινή χρονιά και η τελευταία ήττα στην Ευρώπη από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχουν φέρει προβληματισμό για τη λειτουργία της ομάδας αλλά και για την παρουσία του Έλληνα τεχνικού στο τιμόνι της.Αλλάζουν ώστε να 'παίξουν' με το μυαλό του εκάστοτε αντιπάλου Αργύρης Πεδουλάκης


Μέσα σε αυτό το κλίμα, το "τριφύλλι" ζητά την επιστροφή στα ροζ φύλλα αγώνα, με το στοίχημα, ωστόσο, απέναντι στους Ισραηλινούς να κρύβει παγίδες και δυσκολίες.

"Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα. Παίζουν με κοντά σχήματα, ωστόσο, αυτό δεν τους επηρεάζει στα ριμπάουντ, καθώς όλοι οι παίκτες βοηθούν. Παίζουν γρήγορα και έχουν τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη για το παιχνίδι στο post.

Αλλάζουν πράγματα στο παιχνίδι τους, ώστε να 'παίξουν' με το μυαλό του εκάστοτε αντιπάλου. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό", δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην ιστοσελίδα της Euroleague.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού λαμβάνει χώρα εκτός έδρας, με τη νίκη του (+3.5), η οποία προσφέρεται στο 1.90, να δυσκολεύει αρκετά μέσα στην καυτή "NOKIA Arena".