Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τζόελ Κάμπελ: Είναι πολύ ξεχωριστό για κάθε παίκτη το παιχνίδι με την Παρί.

Ευχαριστημένος με την παραμονή του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος ανυπομονεί για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει καταφέρει να αποσπαστεί στην κορυφή της Super League και να βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Τις εντυπώσεις, μεταξύ άλλων, κλέβει και ο Κάμπελ, ο οποίος έχει αποδειχτεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές των Πειραιωτών, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος από την παραμονή του στην Ελλάδα.


"Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ο καλύτερος στην Ελλάδα και σπουδαίος στην Ευρώπη. Αυτό που σίγουρα αξίζει να πω είναι ότι διαθέτει και φανταστικό κοινό. Υπάρχει φυσικά πίεση για νίκες, όπως σε κάθε μεγάλο σύλλογο.

Είμαι ευτυχισμένος στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Ζω κάθε ματς κι ελπίζω να παίξω καλά στο μέλλον, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κερδίσει τίτλους και να τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη", ανέφερε ο νεαρός άσος.

Στη συνέχεια ο Κάμπελ στάθηκε και στο που μπορούν να φτάσουν οι "ερυθρόλευκοι" στην Ευρώπη καθώς και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

"Είμαστε πολύ κοντά αλλά μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα ματς ως το φινάλε του ομίλου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε το ίδιο με τα άλλα ματς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και στα δύο παιχνίδια, γιατί όχι και να τα κερδίσουμε.
Είναι πολύ ξεχωριστό για κάθε παίκτη το παιχνίδι με την Παρί. Μία σπουδαία ομάδα, με κορυφαίους ποδοσφαιριστές και ωραίο γήπεδο. Το περιμένουμε όλοι με αρκετή ανυπομονησία", πρόσθεσε.