Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Κρίσιμο ματς για την Ίντερ.


Η Λάτσιο φιλοξενεί την Ίντερ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά.


Η Λάτσιο φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κυνηγά τη συμπολίτισσά της, Ρόμα, η οποία βρίσκεται στο συν ένα, ώστε να τερματίσει η ίδια δεύτερη και να παίξει του χρόνου απευθείας στο Champions League.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται πάντως από το 1-1 στην έδρα της Αταλάντα, ένα σκορ που προσφέρεται στο 6.50 για να επαναληφθεί και απόψε.
Επρόκειτο για το 13ο under τους (38.2%) από την εκκίνηση, με τα over τους (61.2%) να είναι 21 και να προσφέρονται στο 1.70 για να γίνουν 22.
Να λήξει 0-0 η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 13.00 στις εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.
Όσον αφορά στην Ίντερ, είναι όγδοη, στο μείον τρία από την πέμπτη Φιορεντίνα, διαφορά που θα ήθελε να καλύψει για να αγωνιστεί στο Europa League της επομένης περιόδου.
Οι «νερατζούρι» απέτυχαν να κερδίσουν στην έδρα τους την Κιέβο, με το τελικό 0-0 που εμφανίστηκε την περασμένη αγωνιστική στο «Τζουζέπε Μεάτσα» να προσφέρεται στο 3.25 για να είναι σήμερα το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Τα over και τα under των φιλοξενουμένων είναι αμφότερα 17 (50%), με τα δεύτερα να προσφέρονται στο 2.10 για να... πάρουν κεφάλι.
Η παράδοση λέει ισοπαλία, με 19 παρουσίες. Οι νίκες της Λάτσιο είναι 15 και προσφέρονται στο  για να γίνουν 16, ενώ αυτές της Ίντερ είναι 14 και προσφέρονται στο  για να γίνουν 15.