Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το μυαλό στο Champions League.


Νάπολι και Τσεζένα «μονομαχούν» στην έδρα της πρώτης για την 36η αγωνιστική της Serie A.

Δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, καθώς προέρχονται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, στην προσπάθεια που κάνουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάληψη της 3ης θέσης, με το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στα τρίποντα να προσφέρεται σε απόδοση 1.14 στα προγνωστικά στοιχήματος.
Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισαν την Ντνίπρο για τα ημιτελικά του Europa League και ηττήθηκαν με 1-0, με τους Ουκρανούς να «τσεκάρουν» μία θέση στον τελικό και τους Ιταλούς να μένουν με... άδεια χέρια.
Είχε προηγηθεί το 2-2 με την Πάρμα για τη Serie A, με το ενδεχόμενο να είναι μπροστά και στα δύο ημίχρονα σήμερα να προσφέρεται σε απόδοση 1.44.
Με οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία ήττα ανεξαρτήτως έδρας τελευταία, έχουν τον πρώτο λόγο στην παράδοση, με το ενδεχόμενο να προηγούνται με 1-0 στο ημίχρονο να προσφέρεται σε απόδοση 9.00.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, ξέροντας ότι πλέον έχουν «πέσει» και μαθηματικά στη Serie Β, oπότε θα «κυνηγήσουν» μία νίκη γοήτρου χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ηττήθηκαν με 3-2 από τη Σασσουόλο, σκορ που προσφέρεται στο 81.00 για να εμφανιστεί υπέρ τους σήμερα.
Σε 17 αναμετρήσεις μακριά από την έδρα τους έχουν να επιδείξουν μία μόλις νίκη, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες σε μία πολύ κακή επίδοση, με το ενδεχόμενο να «αποδράσουν» απόψε με το τρίποντο από το «Σαν Πάολο» να προσφέρεται σε απόδοση 17.00.