Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Premier League: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Preview Premier League: Χωρίς νίκη ακόμα ΚΠΡ και ΡέντινγκΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αγωνίστηκε στο Γκούντισον Παρκ στο μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ. Μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με δύο γκολ στο 20’, με το αυτογκόλ του Μπέινς και το σουτ του Σουάρεζ, αλλά τα «ζαχαρωτά» απάντησαν πολύ γρήγορα. Μειώνοντας στο 22’ και ισοφαρίζοντας στο 35’. Η συνέχεια μοιρασμένη, με τη Λίβερπουλ να διαμαρτύρεται για λάθος ακυρωθέν γκολ του Σουάρεζ λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Στο Λιγκ Καπ την Τετάρτη υποδέχτηκε τη Σουόνσι με αρκετές αλλαγές. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και ο Ρότζερς έβαλε Σουάρεζ, Τζέραρντ αλλά και πάλι δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα δεχόμενη άλλα δύο γκολ (72’, 91’), με τον Σουάρεζ να μειώνει στο 76’ προσωρινά σε 1-2. Μόλις μία νίκη στα 5 φετινά εντός στο πρωτάθλημα για τους κόκκινους (3 σε 9 εντός φέτος), που δε δείχνουν σταθερότητα. Παραμένει πάντως αήττητη στα 4 τελευταία στην Πρέμιερ (8 από τους 10 συνολικά βαθμούς) και βελτίωσε ελαφρώς τη θέση της, ανεβαίνοντας στη 12η θέση. Μετράει 15 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες στις τελευταίες 17 φορές που φιλοξένησε τη Νιούκαστλ. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Ανζί στο Γιουρόπα. Εκτός οι αμυντικοί Τζόνσον (8 συμμ.), Κέλι (4 συμμ.), μέσος Λούκας και ο επιθετικός Μπορίνι (5 συμμ.).




ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ο Μπα σκόραρε και πάλι (έφτασε τα 7 γκολ) και έδωσε το προβάδισμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν φάσεις και ισοφάρισαν στο 55’. Η λύτρωση για τις καρακάξες ήρθε στο 93’ με τον Σισέ. Παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το Σαιντ Τζέιμς Παρκ, αλλά έχει μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία στην Πρέμιερ (4 ισοπαλίες). Τελευταία φορά που έφυγε με το διπλό από το Άνφιλντ ήταν το 1994. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει εκτός την Κλαμπ Μπριζ. Εκτός ο τερματοφύλακας Έλιοτ, ο αμυντικός Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.), οι μέσοι Γκόσλινγκ, Βούκσιτς. Φυσικά η μεγαλύτερη είναι αυτή του επιθετικού και πρώτου σκόρερ της Πρέμιερ, Μπα (9 συμμ./7 γκ.), που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ.



ΠΡΟΤΑΣΗ pame stoixima: Αψυχολόγητη ομάδα η Λίβερπουλ, που δε μπορεί με τίποτα να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ούτε όμως η Νιούκαστλ πείθει. Υπάρχουν οι λύσεις και για τις δύο πλευρές επιθετικά και το μόνο σίγουρο που περιμένουμε είναι να σκοράρουν αμφότερες. Γκολ-γκολ