Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Με οδηγό τον περσινό θρίαμβο

Να επαναλάβει την εμφάνιση του περσινού αγώνα στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς διανύουν μία εξαιρετική πορεία στον φετινό μαραθώνιο της Superleague και έχουν καταφέρει να αναρριχηθούν στη 2η θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Έτσι, ο "δικέφαλος" θα κυνηγήσει το τρίποντο στην έδρα του Παναθηναϊκού την προσεχή αγωνιστική για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".


"Τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν πολύ σημαντικά, οι δύο νίκες που κάναμε. Η ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη και εμπιστεύεται περισσότερο τον εαυτό της εν όψει του αγώνα της Κυριακής.
Το τελευταίο παιχνίδι ήταν σημαντικό για μας. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα", ανέφερε ο Μασιέλ Λίνο.


Ο άσος του ΠΑΟΚ στάθηκε και στην περσινή νίκη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, που θα αποτελέσει οδηγό για φέτος.

"Στο περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε αυτό το ματς σαν οδηγό. Όταν μία ομάδα δεν φέρνει καλά αποτελέσματα αλλάζει προπονητή.
Ο νέος προπονητής θα θέλει να αρχίσει με νίκη επί του ΠΑΟΚ, να παίξει διαφορετικά. Σίγουρα πρέπει να έχουμε μεγάλη προσοχή και πολλή όρεξη για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό", κατέληξε.