Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αρσέν Βενγκέρ:Ελπίζω να σεβαστούν οι οπαδοί μας τον Φαν Πέρσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ το προσεχές Σάββατο, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να είναι το κεντρικό πρόσωπο.


Μακρόχρονο ήταν το σίριαλ της μεταγραφής του Ρόμπιν Φαν Πέρσι το περασμένο καλοκαίρι, καθώς πολλές ήταν οι ομάδες που "έριζαν" για να τον κάνουν δικό τους.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκαν φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Γιουβέντους, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την τελευταία να κάνει τελικά το "μπαμ" και να τον αποκτά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.


Έμπρακτο ενδιαφέρον, παρά ταύτα, έδειξαν και οι "πολίτες", με τον Αρσέν Βενγκέρ να αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παραχώρησε στα βρετανικά Μέσα πως ο πρώην επιθετικός της ομάδας του απέρριψε δελεαστική πρόταση απ’ αυτούς.



"Είναι αλήθεια ότι η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρθηκε για αυτόν, αλλά ο ίδιος επέλεξε τη Γιουνάιτεντ.
Θα μπορούσε να μου πει περισσότερα για τον λόγο της άρνησης του, αλλά εγώ δεν ήθελα να μάθω άλλα πράγματα σχετικά με αυτό. Δεν ήθελα να πάει σε άλλη αγγλική ομάδα", υπογράμμισε αρχικά ο Αλσατός.

Θα σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του;
Οι οπαδοί των "κανονιέρηδων", από την πλευρά τους, δύσκολα θα συγχωρέσουν τον Φαν Πέρσι για το γεγονός ότι προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα στο Νησί και οι αποδοκιμασίες εναντίον του αναμένεται να είναι αύριο έντονες.

Ο 29χρονος, μάλιστα, ήταν και αρχηγός των Λονδρέζων την περασμένη σεζόν, από τη στιγμή, δηλαδή, που ο Σεσκ Φάμπρεγας είχε μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.
Φέτος, σκοράρει κατά ριπάς με τους "μπέμπηδες" και τους οδηγεί εκ του ασφαλούς στο… δρόμο για την επανάκτηση του τίτλου στην Premiership.

"Ελπίζω να τον σεβαστούν οι οπαδοί μας, γιατί έπαιξε για μας οκτώ χρόνια και τα πήγε πολύ καλά.
Όσο για το εάν μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι τα πάει τόσο καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φυσικά και όχι.

Στη Γιουνάιτεντ υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες γύρω του και τον βοηθούν, ενώ και ο ίδιος είναι εξαιρετικός κοντά στην αντίπαλη εστία", κατέληξε ο Βενγκέρ.