Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Premier League:ΚΠΡ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

ΚΠΡ: Απειλήθηκε αρκετές φορές από την Άρσεναλ, η οποία στο 10’ είχε και δοκάρι, αλλά η ΚΠΡ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Ζούλιο Σέζαρ που κράτησε το μηδέν μέχρι το 84’, όταν και οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Επηρεάστηκε βέβαια και από την αποβολή του Μ’Μπιά στο 79’, που κλώτσησε αναίτια τον Αρτέτα. Παρέμεινε πάντως χωρίς νίκη για 9η αγωνιστική, πιάνοντας πλέον πάτο για τα καλά, ως μόνη τελευταία, με τρεις βαθμούς. Αν δεν κάνει σεφτέ ούτε σήμερα, δύσκολα να συνεχίσει ο Μαρκ Χιούζ στον πάγκο της ομάδας. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Παρκ Γι-Σουνγκ (8 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Φάμπιο (4 συμμ.), ο μέσος Κίερον Ντάιερ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Άντριου Τζόνσον (3 συμμ.).



ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Χορταστικό το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Ρέντινγκ. Βρέθηκε να προηγείται της Άρσεναλ με 4-0 στο Λιγκ Καπ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 45’ και οδήγησαν την παράταση το παιχνίδι με 3 γκολ στην επανάληψη. Στην παράταση φάνηκε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση με το γκολ του Πογκρέμπνιακ στο 115’, αλλά η κούραση την πρόδωσε και οι κανονιέρηδες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση με γκολ στο 121’ και 123’! Αρκετά γκολ και στο προηγούμενο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, με έντονες συγκινήσεις στο τέλος. Αν και προηγήθηκε στο 26’ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (1-2, 77’/2-3, 88’), αλλά κατάφερε να σώσει το βαθμό με γκολ του Ρόμπσον-Κανού στο 90’. Όπως και η σημερινή της αντίπαλος δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, αν και με παιχνίδι λιγότερο, ένα μόλις βαθμό πάνω από την ΚΠΡ. Στα 4 τελευταία στην Πρέμιερ έχει χάσει μόλις μια φορά, αλλά με τρεις ισοπαλίες. Εκτός ο μέσος Κάρακαν (5 συμμ.).



ΠΡΟΤΑΣΗ pame stoixima: Είναι οι μόνες ομάδες χωρίς νίκη ακόμα στην Πρέμιερ και. Απογοητευμένη και κουρασμένη η Ρέντινγκ μετά την ήττα από τα δεύτερα της Άρσεναλ, παρά την υπερπροσπάθεια. Η ΚΠΡ έχει τους παίχτες και λιγότερη κούραση. Θα κερδίσει κάποια στιγμή. Αν όχι και σήμερα, λογικά ο Χιούζ τα μαζεύει και φεύγει. Άσος στο 1.95