Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πάμε στοίχημα για την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012.



Λίγες οι επιλογές σήμερα Δευτέρα στο στοίχημα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην τελική επιλογή.

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσέ αγωνίζεται στην έδρα της με την Αντάλιασπορ, η Φενερ είναι τιμωρημένη και στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο γυναίκες και παιδιά.
Την Πέμπτη δοκιμάστηκε στην Κύπρο με την ΑΕΛ όπου πέρασε με 0-1 χωρίς όμως να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Η Αντάλιασπορ δεν έχει ισοπαλία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σε 8 αγωνιστικές και προέρχεται από 3 νίκες στα 3 τελευταία ματς. Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την νίκη.
Άσσος για την Φενερμπαχτσέ


Στην Σουηδία, λίγο πριν το φινάλε, η Ελφσμποργκ υποδέχεται την Γκέλφε και με νίκη σήμερα πατάει κορυφή δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Μετά την ήττα της Χάκεν το Σάββατο και την νίκη της Μάλμε, η γηπεδούχος Ελφσμποργκ χρειάζεται τους 3 βαθμούς της νίκης ώστε να φτάσει στους 55 βαθμούς ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Μάλμε. Η Γκέλφε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι στην δύσκολη έδρα της Ελφσμποργκ που σε 13 εντός έδρας ματς έχει 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία ήττα με γκολ 21 υπέρ και μόλις 4 κατά.
Άσσος για την Ελφσμποργκ.