Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Θα βρει τον εαυτό της;

Με στόχο να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Καϊζερσλάουτερν για το DFB Pokal.


Οι οικοδεσπότες φιγουράρουν στην κορυφή της Bundesliga, με 24 βαθμούς, ωστόσο, την περασμένη Κυριακή, η Λεβερκούζεν τους νίκησε στην έδρα τους με 2-1 και έσπασε το εκπληκτικό 8/8 που είχαν στην εκκίνηση.


Αυτή ήταν η δεύτερη επίσημη ήττα για τους Βαυαρούς τη φετινή σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί το 3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ για το Champions League.
Στην πρώτη φάση του κυπέλλου, πάντως, δεν είχαν πρόβλημα να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Ρέκενσμπουργκ και να πετύχουν ένα άνετο 4-0.

Απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν, τώρα, γνωρίζουν ότι και πάλι το φαβορί, όμως κάτι τέτοιο καλούνται να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι φιλοξενούμενοι, στην αντίπερα όχθη, παραμένουν αήττητοι στη Zweite Liga, έχοντας, παρά ταύτα, να επιδείξουν αρκετές ισοπαλίες (έξι στον αριθμό), οι οποίες, προς το παρόν, δεν τους επιτρέπουν να βρίσκονται πάνω από την τρίτη θέση.

Μία απ’ αυτές, μάλιστα, "έδωσε" στους φιλάθλους, έναν εντυπωσιακό αγώνα την περασμένη Παρασκευή, στο 3-3 στην έδρα της Κολωνίας.

Στον 1ο γύρο της DFB Pokal αντιμετώπισαν τη Χάνσα Ροστόκ και δεν είχαν πρόβλημα να την αποκλείσουν με 3-1 στην έδρα της, παρουσιάζοντας, κατά διαστήματα, όμορφο ποδόσφαιρο.