Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview πάμε στοίχημα Serie A:ΜΙΛΑΝ – ΤΖΕΝΟΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 8-4-2
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΙΛΑΝ-ΤΖΕΝΟΑ 1-0

ΜΙΛΑΝ: Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Μίλαν την Τετάρτη που ηττήθηκε εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάλαγα με 0-1. Μόλις ένα σουτ από το φάουλ του Ρομπίνιο στο πρώτο μέρος, γλίτωσε το 0-1 με τον Χοακίν να στέλνει στο δοκάρι από (τραβηγμένο) πέναλτι στο 45'. Στην επανάληψη ήταν πιο απειλητική, αλλά όχι όσο οι γηπεδούχοι που σκόραραν στο 67' το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ήττα και στο πρωτάθλημα, χάνοντας στο ντέρμπι με τη Λάτσιο στη Ρώμη με 2-3. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, βρέθηκαν να προηγούνται με 0-3 στο 49’. Αντέδρασε στη συνέχεια με τους ντε Γιόνγκ (61’), Ελ Σααράουι (79’), αλλά μέχρι εκεί. Βρέθηκε στη 15η θέση με 7 βαθμούς και με 2 μόνο νίκες μετά από 8 αγωνιστικές.
Τραγική εντός έδρας φέτος (4 στα 4 under), έχοντας χάσει στα 3 από τα 4 ματς (και τα τρία με 0-1), έχοντας σκοράρει μόνο στη νίκη επί της Κάλιαρι. Στατιστικά η φετινή της χρονιά είναι η χειρότερη που κάνει μετά την περίοδο 1942-'43! Σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά το ματς με τη Μάλαγα για το μέλλον του στη Μίλαν, ο Αλέγκρι δήλωσε ότι δε παραιτείται, ενώ έπαιξε πολύ στα μίντια η δηλώσεις υποστηρίξεις παλιών άσων (Αλμπερτίνι), παιχτών (Ελ Σααράουι) και φυσικά του Γκαλιάνι. Από την Πέμπτη πάντως όλοι ασχολούνται με τη κάθειρξη 4 χρόνων του προέδρου Μπερλουσκόνι για φοροδιαφυγή (πιθανότατα θα κάνει έφεση και με κάποιο… μαγικό τρόπο θα τη γλιτώσει και πάλι)! Αμφίβολοι σήμερα ο τερματοφύλακας Αμπιάτι (7 συμμ.), ο ακραίος αμυντικός Αμπάτε (6 συμμ.) και οι μέσοι ντε Γιόνγκ (6 συμμ./1 γκ.) και Τραορέ (1 συμμ.). Επιστρέψουν Ρομπίνιο και Πάτο.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-3
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΤΖΕΝΟΑ: Μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί της Ρόμα με 2-0 (Κούτσκα 7’, Γιάνκοβιτς 15’), αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Τζένοα δε μπήκε στον αγώνα και έχοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα κατάφερε να δεχτεί άλλα δύο τέρματα (56’, 88’). 4ο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-1, μία μόλις στα 7 τελευταία) με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο τεχνικός Ντε Κάνιο και να έρθει ως αντικαταστάτης του ο Λουίτζι Ντελνέρι (πρώην Αταλάντα, Σαμπντόρια, Γιουβέντους). 9η πλέον στη βαθμολογία με 9 βαθμούς, την 3η χειρότερη άμυνα στη βαθμολογία. Εκτός ο αμυντικός Φερονέτι (2 συμμ.), οι μέσοι Βάργκας (2 συμμ.), Ρόσι (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Μποριέλο (7 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Χορκέρα (5 συμμ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός Κανίνι (7 συμμ.), αμφίβολος ο μέσος Ανσέλμο (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η τραγική Μίλαν αντιμετωπίζει τη μέτρια Τζένοα, που θα έχει σημαντικές ελλείψεις, ειδικά στην επίθεση, αλλά νέο προπονητή. Ο Αλέγκρι δε λέει να φύγει, αλλά πρέπει να το πάρει το ματσάκι για να το πετύχει. Περίεργες γενικά οι συνθήκες του παιχνιδιού. ΑΝ πρέπει να επιλέξουμε κάτι με το ζόρι