Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Εντυπωσίασε η Τσέλσι

Επιβλητική εμφάνιση από την Τσέλσι, η οποία συνέτριψε με 8-0 την Άστον Βίλα και έδειξε να ξεπερνά τα αγωνιστικά της προβλήματα.
Σαρωτικοί ήταν οι Λονδρέζοι στη χθεσινή τους αναμέτρηση με τους "χωριάτες", σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες της ιστορίας τους.

Το σκορ άνοιξε ο Φερνάντο Τόρες στο 3', δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της Τσέλσι. Ακολούθησε το 2-0 από τον Νταβίντ Λουίζ καθώς και ένα ακόμα τέρμα από τον Ιβάνοβιτς πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια ο Φρανκ Λάμπαρντ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 60', ο Ραμίρες πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα του στο 75' (το άλλο στις καθυστερήσεις), ενώ ενδιάμεσα οι Όσκαρ και Χάζαρντ πρόσθεσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ.

"Με εντυπωσίασε αυτή η εμφάνιση της ομάδας. Έχουμε συζητήσει για την μενταλιτέ της ομάδας, κάνουμε επίθεση, δημιουργούμε ευκαιρίες, παίζουμε καλή άμυνα. Σαν ομάδα είχαμε την ισορροπία που ψάχνουμε", ανέφερε ο τεχνικός των "μπλε", Ράφα Μπενίτεθ.

Από την πλευρά του ο κόουτς της Βίλα, Πολ Λάμπερτ, στάθηκε στην κάκιστη αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, που οδήγησε στη συντριβή.
"Νικηθήκαμε πολύ άσχημα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και ξέρω πως τα παιδιά γνωρίζουν πως αυτή η εμφάνιση ήταν απαράδεκτη. Όταν δέχεσαι γκολ τόσο γρήγορα, τότε είσαι ήδη πολύ πίσω από την αρχή του αγώνα.
Είναι ζωτικής σημασίας, να έρχεσαι εδώ και να μπορείς να κρατάς κάπως τον ρυθμό του αγώνα", τόνισε.