Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Απλησίαστος ο Ντρογκμπά!

Δεν μπορεί να καλύψει τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Ντιντιέ Ντρογκμπά η Μίλαν, σύμφωνα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Αποτελεί το καυτό όνομα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Ντρογκμπά, ο οποίος όπως φαίνεται επιθυμεί την επιστροφή του στην ποδοσφαιρική Ευρώπη αρκεί μία ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.


Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία στο Λονδίνο και την Τσέλσι περιπλανήθηκε στην Κίνα και πλέον ρίχνει γέφυρες με τους κορυφαίους συλλόγους της Serie A, μεταξύ αυτών και με τις Μίλαν και Γιουβέντους.

Οι "ροσονέρι", πάντως, αν και ήθελαν να εντάξουν τον πολύπειρο επιθετικό στο ρόστερ τους, καλύπτοντας τα αγωνιστικά τους κενά, απέχουν από τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, τις οποίες χαρακτηρίζουν απλησίαστες.

"Ο Ντρογκμπά είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ και σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Δυστυχώς κοστίζει πολλά και δεν μπορούμε να ενδιαφερθούμε με την περίπτωσή του.
Μόνο κάποια ομάδα από τη Ρωσία ή την Αραβία θα μπορούσε να καλύψει τις ετήσιες αποδοχές του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μιλανέζων, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόρτα της εξόδου από το "Σαν Σίρο" βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές και από την αρχή της νέας σεζόν θα ανηφορίσουν για άλλες πολιτείες.
Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι Ρομπίνιο και Πάτο, ενδεχόμενες αποχωρήσεις των οποίων θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στη Μίλαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Serie A και Champions League.