Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Νόβακ Τζόκοβιτς: Φιλοδοξώ να κερδίσω όλα τα Grand Slam.

Στους στόχους του ενόψει του 2013 αναφέρθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος διένυσε μία εξαιρετική πορεία τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης συνεχίζει να φιγουράρει ο "Νόλε", ο οποίος πρόσθεσε αρκετά τρόπαια στη συλλογή του, εκθρονίζοντας τον μεγάλο του αντίπαλο, Ρότζερ Φέντερερ.


Ο Σέρβος τενίστας θέλει να επαναλάβει τα κατορθώματά του και το 2013, κατακτώντας όλους τους Grand Slam τίτλους που θα βρει μπροστά του απέναντι σε άκρως υπολογίσιμους αντιπάλους.
"Και το 2013 αναμένεται συναρπαστικό. Το τένις είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα χάρη στις γερές κόντρες που υπάρχουν, όπως αυτή ανάμεσα στον Φέντερερ και τον Ναδάλ που είναι και η μεγαλύτερη.

Υπάρχουν, όμως και άλλες που έχουν δημιουργηθεί, για παράδειγμα η δική μου με τον Ρότζερ και τον 'Ράφα' και τώρα με τον Άντι. Είναι μια φανταστική εποχή για το ανδρικό τένις.

Φιλοδοξώ να κερδίσω όλα τα Grand Slam και όλα τα σπουδαία τουρνουά στα οποία θα λάβω μέρος. Νίκησα στον τελευταίο μεγάλο τελικό της χρονιάς στο Λονδίνο και θα μπω στη νέα περίοδο με μεγάλη αυτοπεποίθηση", ανέφερε ο Τζόκοβιτς.

Στη συνέχεια ο 25χρονος στάθηκε και στον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του French Open.
"Είναι το μοναδικό Grand Slam που δεν έχω κερδίσει. Έπαιξα την περασμένη σεζόν στον τελικό και αυτό είναι ένα βήμα παραπέρα. Ήταν απίστευτος τελικός και φοβερή εμπειρία", κατέληξε.